درمان کم خونی: انار منبع غنی آهن است که می تواند به درمان کم خونی کمک کند.
مدل سارافون با طرح های ساده چهارخونه + زیباترین ها را اینجا ببینید
تعبیر خواب بوسیدن لب معشوق ابن سیرین + حضرت یوسف و بوسه دو طرفه لب
پیراهن مخمل دخترانه شیک؛ با این مدل ها دخترتون رو به ستاره مجلس تبدیل کنید
انار با داشتن ویتامین ث و آهن برای خونسازی بسیار مفید است بنابراین اگر از کم خونی رنج می برید می توانید از فواید درمانی این میوه جادویی بهره مند شوید.
ترکیبات شیمیایی موجود در آب انار، می تواند داروی کاربامازپین که برای بهبود خلق و خو و جلوگیری از تشنج استفاده می شود را مهار کند.
دانه های انار حاوی خواص ضد باکتریایی قوی و خواص ضد التهابی است که به کاهش مشکلات مربوط به معده مانند اسهال، اسهال خونی و بیماری وبا کمک می کند. وجود ترکیبات فعال زیستی، آنتی اکسیدان ها و اسید پونیسیک در این میوه برای درمان التهاب روده مفید بوده و با عفونت های باکتریایی مبارزه می کند.
با این حال، مصرف زیاد انار ممکن است عوارضی برای سلامتی در پی داشته باشد. این میوه و پوسته آن حاوی ترکیبات آلکالوئیدی است که مهمترین آنها پالاتین و اسید گلوتونیک است.
پیشگیری از یبوست: انار به خواص انار زن باردار دلیل داشتن فیبر، میتواند به پیشگیری از یبوست و نرم شدن مدفوع کمک کند.
هنگامی که انار خود را باز کردید و دانه های آن را جدا کردید، تا پنج روز می توانید در یخچال آنها نگهداری کنید. آب انار نیز به همین مقدار ماندگاری دارد.
فیبر: انار شیرین منبع غنی فیبر است که به هضم غذا و جلوگیری از یبوست کمک می کند.
پتاسیم: انار منبع غنی پتاسیم است که به جلوگیری از گرفتگی عضلات و حفظ تعادل الکترولیت ها در بدن کمک می کند.
طبع کرفس دکتر خیراندیش و طبع کرفس کوهی و طبع کرفس و هویج
مطالعات نشان داده است که عصاره هسته انار، انقباضات رحم را تحریک کرده و ممکن است باعث سقط جنین در زنان باردار شود. بهتر است در دوران بارداری از مصرف عصاره و پوست انار خودداری کنید.